(7-8 racions) Aquesta recepta l'ha feta en Tomeu, pare, molts d'anys la nit de Nadal, per dur a ca na Dolors. Normalment érem a Palma, el vespre de Nadal, -el vespre de Matines-, però quan en Tomeu, pare, va començar a anar a diàlisi, vàrem canviar els costums i vàrem adaptar-nos a la nova situació: Així vàrem començar a quedar a Barcelona i fer el dinar de Nadal aquí, i l'endemà,Segona Festa, agafàvem l'avió i anàvem a dinar a can Oliver amb tots, al carrer de Sant Alonso: En Tomeu, pare, anava a diàlisi,i venia cap a Palma a la nit o, a l'endemà al matí: Sa Padrina ja era morta. Hem de dir que en Quim el va acompanyar a l'avió uns quants d'anys... El deixàvem en bones mans, entre un i les altres... i ell s'ho estimava més ja que no tenia la pressió del dia de festa i visites de família...
|
Ingredients
|
Com fer-ho
|